Toto

Dallas Cowboys QB Dak Prescott Menjangka Bermula Berbanding Detroit Lions

Dallas Cowboys akan mempunyai pemain suku utama Dak Prescott kembali dalam barisan menentang Detroit Lions pada Minggu ke-7. Itu selepas dia Totobet SGP terlepas lima perlawanan terakhir yang pulih daripada kecederaan ibu jari.

Pembedahan kecederaan ibu jari Dak Prescott mengembalikan Dallas Cowboys Detroit Lions
Quarterback Dallas Cowboys Dak Prescott, kelihatan di sini dengan pendakap ibu jari pada tangan lontarannya, bersenam sebelum Cowboys bermain Philadelphia Eagles di Lincoln Financial Field. Prescott terlepas lima perlawanan kerana kecederaan ibu jari. (Imej: USA Today Sports )
Prescott patah tulang berhampiran ibu jarinya pada tangan yang membaling pada suku keempat pembukaan musim menentang Tampa Bay Buccaneers . Dia menjalani pembedahan dan Cowboys meramalkan dia boleh terlepas enam hingga lapan minggu. Tetapi dia kelihatan untuk kembali lebih awal daripada jadual.

Doktor pasukan membenarkan Prescott untuk kembali berlatih minggu ini. Dia mengambil wakil dengan pasukan pertama dan menjangkakan untuk memulakan perlawanan menentang Lions pada hari Ahad.

The Lions (1-4) adalah +7 anjing rumah apabila mereka menjadi tuan rumah Cowboys (4-2). The Cowboys adalah 4-2 terhadap spread musim ini, dan Lions adalah 3-2 ATS.

The Lions baru sahaja berehat seminggu, tetapi mereka terdesak untuk menamatkan tiga kekalahan berturut-turut. The Cowboys mempunyai empat kemenangan berturut-turut yang diputuskan oleh Philadelphia Eagles yang tidak tewas pada Minggu 6 dengan kekalahan 26-17.

Quarterback sandaran Cooper Rush melakukan tugas yang cemerlang untuk mengisi Prescott. Rush mencatat rekod 4-1 sebagai permulaan, dengan kekalahan tunggal berlaku dalam perlawanan jalan raya bahagian yang sukar di Philadelphia. The Cowboys sangat teruja kerana mereka dapat menyelamatkan rekod kemenangan manakala Prescott diketepikan kerana kecederaan ibu jarinya.

Dak is Back: Jones, McCarthy Feel Good
Dengan Prescott kembali menerajui, Cowboys berharap dia dapat menghilangkan karat dengan cepat. Nasib baik, mereka berdepan skuad Lions yang hanya memenangi satu perlawanan musim ini. Pemilik pasukan Cowboys Jerry Jones tidak fikir masa cuti akan menjejaskan Prescott.

Katakan sahaja ini — Dak berazam,” kata Jones dalam temu bual dengan stesen radio sukan tempatan. “Dari perspektif saya, dia akan ke sana. Kami berasa seperti itu secara fizikal, dia berada pada kedudukan bahawa risiko dan ganjaran membenarkan dia berada di luar sana dari segi sebarang kecederaan berulang.”

Ketua jurulatih Mike McCarthy juga optimis tentang Prescott bangkit semula tanpa banyak kekecewaan.

“Ambang akhir sentiasa kembali bermain, tetapi kemudian ada masanya,” kata McCarthy. “Jika anda melihat rejimentasi bagaimana kami membawa pulang Dak, jelas sekali mengikut proses perubatannya, kami telah cuba melakukan sebanyak mungkin lontaran, terutamanya laluan individu ke udara, semampu kami. Saya rasa kita telah menyemak kotak itu.”

“Dia kelihatan baik, dia sudah bersedia untuk pergi,” tambah Jones .

“Sky’s the limit,” kata penerima lebar CeeDee Lamb. “Kesalahan itu sangat bagus Result Sidney dan semua orang tahu perkara ini. Apabila kami mendapatkannya kembali, kami akan menunjukkan kepada semua orang.”

Prescott bergelut dalam satu-satunya permainan yang dimainkannya musim ini, kekalahan 19-3 kepada Bucs pada Minggu 1. Dengan pramusim yang dipendekkan, hampir setiap pasukan dalam liga kelihatan lembap dalam beberapa minggu pertama musim biasa. Prescott menyelesaikan hanya 14-untuk-29 hantaran untuk 134 ela dan sifar sentuhan. Dia melemparkan satu pemintasan dalam kekalahan itu dan mencatatkan penarafan 18.8 QBR yang mengerikan.

Koboi dalam 3-Way NFC East Battle
The Eagles menduduki tempat pertama di NFC East dengan rekod 6-0. The New York Giants, salah satu kejutan terbesar musim ini, memegang tempat kedua dengan rekod 5-1. The Cowboys menduduki tempat ketiga dengan rekod 4-2. Komander Washington berada di tempat terakhir pada 2-4, dan masa depan mereka kelihatan suram selepas mereka kehilangan Carson Wentz selama beberapa minggu dengan jari yang patah.

The Eagles adalah kegemaran pertaruhan pada odds -400 untuk memenangi NFC East di DraftKings. The Cowboys adalah +550 kemungkinan untuk memenangi bahagian, dan Giants adalah +800 kemungkinan.

The Cowboys adalah +2200 kemungkinan untuk memenangi Super Bowl LVII, menurut Westgate SuperBook di Las Vegas. Kemungkinan mereka tidak berubah serta-merta selepas kecederaan Prescott, tetapi mereka terus meningkat semasa kemenangan berturut-turut empat perlawanan mereka.

The Cowboys mempunyai dua perlawanan di tempat sendiri yang akan datang HK Hari ini menentang pasukan yang kalah. Mereka menjadi tuan rumah kepada Lions satu kemenangan pada hari Ahad, dan mereka menghadapi Chicago Bears (2-4) pada Minggu 8.

Selepas selamat tinggal pada Minggu 9, Cowboys mempunyai tiga lawan yang sukar pada jadual pada bulan November. Mereka melawat Green Bay Packers (3-3) di Lambeau Field pada Minggu 10, kemudian menuju ke Twin Cities untuk bermain Minnesota Vikings (5-1) pada Minggu 11.

Pada Minggu 12, Cowboys menganjurkan permainan Kesyukuran tahunan mereka. The Giants berada di senarai tahun ini untuk pertarungan divisyen yang sukar.