Toto

Game Turbo Diluncurake karo Cbet ing LatAm Push

Turbo Games , supplier inovatif lan pangembang judhul iGaming, wis kemitraan isi anyar karo Cbet lan bakal nyedhiyani portofolio perusahaan layang karo macem-macem game kacilakan-gaya. Game Turbo bakal nampilake game Turbo Pengeluaran HK Mines , Towers , Plinko , CrashX lan Bayraktar karo Cbet, operator sing misuwur ing wilayah Amerika Latin.

Turbo Games ngluncurake Crash Games karo Cbet
Kepala penjualan Turbo Games, Vadim Potapenko, memuji kemitraan anyar iki lan ujar manawa iki minangka langkah penting kanggo perusahaane. Dheweke nambahake:

Iku kesenengan kanggo bisa karo tim profesional sing ngarahke ing mangsa lan banget ningkataké industri gambling, uga crypto.

Kepala sales Turbo Games Vadim Potapenko
Potapenko tetep manteb ing ati ing mangsa kemitraan lan ngandika sing Turbo Games dikenal kanggo nyedhiyani partners karo jinis isi sing pemain seneng lan Demo Pragmatic nggoleki aktif ing operator online. Game Turbo diluncurake ing 2020 lan wis beroperasi ing njaba Ukraina.

Cbet CCO Rebeca Sotomora uga seneng karo kemitraan kasebut lan ujar manawa platform perusahaan kasebut minangka mitra sing sampurna kanggo judhul sing luar biasa Turbo Games. Dheweke nyathet:

Kajaba iku, Cbet digawe dening maksimalis kanggo maksimalis sing ana hubungane karo tim Turbo Games lan game ambisi.

Cbet CCO Rebeca Sotomora
Sotomora terus karo argue sing thanks kanggo Turbo Games, Cbet bakal duwe kesempatan kanggo kurban pemain sawijining produk pinunjul sing dirancang Data SDY kanggo break adoh saka pengalaman game tradisional lan introduce pemain kanggo pengalaman anyar lan bermanfaat tinimbang.

Turbo Games wis mbangun munggah ngarsane ing iGaming ajeg. Bubar, perusahaan kasebut kerja sama karo Livespins , platform inovatif sing fokus ing nyedhiyakake panyedhiya tambahan liwat pengalaman streaming sing dituduhake karo pamirsa sing bisa nang bebarengan karo streamer slot favorit